Analityka internetowa przyszłoscią rynku e-commerce w Polsce - raport

Rynek e-commerce w Polsce rozwija się bardzo dynamicznie. W ciągu ostatnich 10 lat liczba polskich sklepów internetowych wzrosła z niecałych 3 do ok. 20 tys., a wartość handlu przekroczyła w zeszłym roku 30 mld zł. Wpływ na to ma oczywiście postęp technologiczny oraz coraz większa rola urządzeń mobilnych. Powoli możemy już jednak mówić o nasyceniu, w związku z czym rodzimi e-przedsiębiorcy szukają coraz to nowszych sposobów na dotarcie do klienta. Jednym z nich jest dostosowanie strony do jego oczekiwań i przyzwyczajeń, których poznanie możliwe jest dzięki analityce internetowej.

Zachęcamy do zapoznania się z raportem, który możecie Państwo pobrać TUTAJ. Przedstawiamy tam profil polskiego e-przedsiębiorcy, piszemy, z jakich narzędzi marketingowych korzysta oraz sprawdzamy, jaki budżet jest w stanie przeznaczyć na udoskonalenie swojego sklepu. Wierzymy, że będzie to dla Państwa interesująca lektura.

Projekt jest realizowany w ramach Programu Innowacyjna Gospodarka Działanie 8.1. współfinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w wysokości 85% dofinansowania.

Analityka_internetowa___przyszlosc_rynku_e-commerce.pdf

pdf | 1,5 MB